Økonomisk rådgivning:

Økonomisk rådgivning tilbydes på Aabenraa Selvhjælp. 

Det er muligt, at få gratis økonomisk rådgivning på Aabenraa Selvhjælp.

Vil du høre om vores tilbud, som kan hjælpe dig med at få et økonomisk overblik, er du velkommen til at ringe på 74631586 for at høre nærmere.

Udgivet i Ikke kategoriseret | Kommentarer lukket til Økonomisk rådgivning:

“Et hjerte for alle”

I oktober 2013 startede Aabenraa Selvhjælp en ny netværksgruppe, der fik navnet “Hjerterum”. Gruppens frivillige lavede ting, der blev afleveret til “Et hjerte for alle”, så de kunne sælges.

Gruppen Hjerterum er stadig aktiv. De frivillige mødes pt. hver tirsdag kl. 9.30-12.30, hvor der laves mange kreative ting – snakkes, hygges og drikkes kaffe.  Alle er meget velkommen til at kigge forbi og være med.

Fra efteråret vil der igen blive lavet juleting, som bliver solgt til fordel for “Et hjerte for alle”.

Nye idéer til fremstilling af salgsobjekter modtages gerne.

De ting, der fremstilles  i “Hjerterum” er hidtil blevet solgt i Eventyrslottet på Nørretorv, men på et tidspunkt fik de mulighed for, at sælge tingene fra Jomfru Fanny´s hus.

De frivillige fra selvhjælpsgruppen “Hjerterum”, er altid at finde i december måned i Jomfru Fannys hus i julehjertebyen i dennes åbningstid.

Mange hilsner

“Hjerterum”.

Læs resten

Udgivet i Ikke kategoriseret | Kommentarer lukket til “Et hjerte for alle”

Nefos – netværket for selvmordsramte

Nefos, netværket for selvmordsramte, er til gavn for mennesker, som har brug for støtte, idet de enten er efterladte efter selvmord eller har været tæt på en person, som har udført selvmordshandlinger. At være selvmordsramt betyder, at man er konfronteret med andres selvmordshandlinger. Det er meget forskelligt, hvordan krise og sorg bearbejdes – nogle har brug for professionel hjælp, andre har brug for et frivilligt netværk.

Derfor samarbejder Aabenraa Selvhjælp med Nefos.

Udgivet i Ikke kategoriseret | Kommentarer lukket til Nefos – netværket for selvmordsramte