“Et hjerte for alle”

I oktober 2013 startede Aabenraa Selvhjælp en ny netværksgruppe, der fik navnet “Hjerterum”. Gruppens frivillige lavede ting, der blev afleveret til “Et hjerte for alle”, så de kunne sælges.  De ting, der fremstilles  i “Hjerterum” er hidtil blevet solgt i Eventyrslottet på Nørretorv, men vi håber på, at det bliver fra Jomfru Fanny´s hus, der sælges fremover. De frivillige fra selvhjælpsgruppen “Hjerterum” vil også i 2016 være at finde i december måned. Tidspunkt bekendtgøres senere.

Gruppen Hjerterum er stadig aktiv. De frivillige mødes pt. hver tirsdag kl. 9.30-12.30, hvor der laves mange kreative ting – snakkes, hygges og drikkes kaffe.  Alle er meget velkommen til at kigge forbi og være med.

Fra efteråret vil der igen blive lavet juleting, som bliver solgt til fordel for “Et hjerte for alle”.

Nye idéer til fremstilling af salgsobjekter modtages gerne.

Desuden er der mulighed for at deltage i madlavning med fællesspisning og hyggeligt samvær i gruppen “Knæk ensomheden” fra kl. 16 – 20 hver anden torsdag.

Ring og hør nærmere.

Arrangementet koster 30 kr. pr. gang og tilmelding på tlf. 74631586 eller 24643015 er nødvendig af hensyn til indkøb.

Mange hilsner

“Hjerterum”.

 

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.